Kontakt
Precon BV
Albert Plesmanweg 31
4462 GC Goes
Homepage:www.preconbouwen.nl
Telefoon:+31 (0)6 36 55 10 29
Fax:

Nieuwbouw woningen

Heb je specifieke woonwensen en –eisen voor je nieuwbouw woning? Dan ben je bij Precon BV aan het juiste adres. Graag denken we met je mee. Misschien vinden we een creatieve oplossing voor een probleem waar je tegenaan loopt. Of hebben we een vernieuwend idee wat uitkomst kan bieden.

Precon BV heeft de afgelopen jaren diverse nieuwbouwprojecten mogen realiseren, naar tevredenheid van onze klanten. Elk nieuwbouwproject is uniek en specifiek gericht op de wensen en eisen van onze opdrachtgever. Graag gaan we met je in gesprek om de nieuwbouwplannen te definiëren.

En natuurlijk kun je na oplevering rekenen op een goede service en garantie. Dus mocht er onverhoopt iets niet goed functioneren of niet naar wens zijn, dan verhelpen wij dit graag. De klant staat bij Precon BV namelijk op de eerste plaats.

Prefab Nieuwbouw

Ben je van plan om een nieuwbouw woning te zetten, maar is er voor traditionele nieuwbouw onvoldoende budget beschikbaar? Bij Precon BV kun je ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige prefab systemen. De grote onderdelen en elementen worden prefab in de werkplaats geproduceerd. Vervolgens worden alle onderdelen op de bouwplaats (de kavel) binnen enkele dagen opgebouwd.

Een prefab nieuwbouw woning van Precon BV is duurzaam en energiezuinig. Dit komt door de kwalitatief hoogwaardige materialen die wij gebruiken. Daarnaast is een prefab woning goedkoper dan een traditionele nieuwbouw woning. Dit komt omdat we veel voorbereidingen in onze werkplaats kunnen doen.

Ook bij een prefab woning kunnen we heel goed rekening houden met je wensen en eisen. We kunnen de prefab woning volledig volgens smaak, voorkeuren en budget realiseren.

De voordelen van een prefab-systeem nieuwbouw woning:

  • Minder uren op de bouw
  • Minder onvoorziene kosten
  • Snelle bouwmethode (en dus minder rentelasten)
  • Beproefd systeem van hoge kwaliteit
  • Een onderhoudsarme nieuwbouw woning als resultaat