Kontakt
Precon BV
Albert Plesmanweg 31
4462 GC Goes
Homepage:www.preconbouwen.nl
Telefoon:+31 (0)6 36 55 10 29
Fax:

Kunststof kozijnen uit Goes

Wanneer je jaren geleden een kozijn moest laten vervangen was de keuze snel gemaakt. De mogelijkheden waren beperkt, dus het houten kozijn was de best passende oplossing. Maar de afgelopen jaren heeft het kunststof kozijn zich sterk doorontwikkeld en is vergelijkbaar met, of zelfs beter dan het houten kozijn. Een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is dat ze onderhoudsarm zijn.

De voordelen van kunststof kozijnen

Een kunststof kozijn heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele houten kozijnen. We zetten deze voordelen overzichtelijk voor je op een rijtje:

 • Onderhoudsarm
  Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm doordat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en geen stof en vuil aantrekken. Het enige onderhoud dat kunststof kozijnen nodig hebben is dat ze af en toe met een natte doek afgenomen moeten worden.
 • Uitstekende isolatie
  Een kunststof kozijn is van binnen hol. Deze holtes zijn opgedeeld in kamers, gevuld met stilstaande lucht. Deze stilstaande lucht zorgt voor uitstekende isolatie. Hoe meer kamers een kunststof kozijn bevat, des te beter is de isolatie.
 • HR++ Glas
  Een kunststof kozijn kan worden voorzien van HR++ beglazing.
 • Veiligheid
  Een kunststof kozijn van Precon BV is voorzien van het Politie Veilig Wonen Keurmerk. Voorwaarden voor dit keurmerk zijn dat de kozijnen moeilijk te ontgrendelen zijn, speciale scharnieren hebben en moeilijk ontvlambaar en zelfdovend zijn.
 • Volop mogelijkheden
  Een kunststof kozijn is in nagenoeg elke kleur leverbaar. Daarnaast kunnen kunststof kozijn van een houtnerf worden voorzien, waardoor ze nagenoeg dezelfde uitstraling hebben als een houten kozijn.

Door al deze voordelen van kunststof kozijnen kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor kunststof kozijnen. Precon BV is een specialist op het gebied van deze onderhoudsarme kozijnen. Heb je (houten) kozijnen die nodig aan vervanging toe zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek of offerte. Natuurlijk verzorgen wij ook de montage van het nieuwe kozijn. Je kunt bij Precon BV uit Goes terecht voor het volledige traject; van advies tot montage en afwerking.