Kontakt
Precon BV
Albert Plesmanweg 31
4462 GC Goes
Homepage:www.preconbouwen.nl
Telefoon:+31 (0)6 36 55 10 29
Fax:

Aanbouw, opbouw en chaletbouw

Is je woning net te klein voor die geweldige keuken? Of heb je toch liever iets meer ruimte in de badkamer? Dan is een aan- of opbouw misschien wel dé oplossing. Precon BV kan deze aanbouw voor je nieuwe keuken realiseren. Net als de opbouw voor het uitbreiden van je badkamer.

Steeds vaker merken wij dat er gekozen wordt voor het vergroten van de bestaande woning, in plaats van verhuizen. En waarom ook niet? Als je een woning hebt die aan al uw wensen voldoet, op dat kleine beetje extra ruimte na…

De woonkamer kun je aan de achterzijde vaak vergunningsvrij verbouwen, met een aanbouw of serre. Wanneer de woonkamer aan de voorkant van de woning ligt is een erker een perfecte oplossing. Zijn er vergunningen nodig? Dan kunnen wij je daarbij uiteraard helpen.

Ook de zolder kan qua woonoppervlak eenvoudig uitgebreid worden. Zo kun je een dakkapel laten plaatsen of een dakopbouw. Ook hier geldt dat aan de achterzijde van de woning vaak vergunningsvrij gebouwd mag worden.

Wil je extra woon- of leefruimte in de tuin met de gemakken van een dak boven het hoofd? Dan is een chalet misschien wel een passende oplossing. Onze chalets zijn van hoogwaardige kwaliteit, standaard voorzien van een hoge RC-Waarde (isolatiewaarde) en kunnen relatief snel geplaatst worden.

Zijn er concrete plannen of ben je nog in de oriëntatiefase? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing. Door onze ervaring kunnen we perfect adviseren.