Kontakt
Precon BV
Albert Plesmanweg 31
4462 GC Goes
Homepage:www.preconbouwen.nl
Telefoon:+31 (0)6 36 55 10 29
Fax:

Prefab Dakkapellen van Profit

Ben je op zoek naar het comfort van luxe en extra ruimte? Met onze Profit® dakkapellen kunnen wij in alle wensen voorzien! Profit® dakkapellen staan voor:

  • Sublieme afwerking
  • Duurzaamheid
  • Veiligheid
  • Hoge isolatiewaarde; een RC-waarde van 6,0
  • Professionele dakkapel van ongekend hoge kwaliteit

Licht en ruimte van de hoogste kwaliteit

Heb je plannen om van je stoffige zolder een heerlijke leefruimte te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit? Dan is de Profit® dakkapel de perfecte oplossing.

Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen moet de afwerking rondom perfect zijn. Wij gebruiken uitsluitend naadloze en duurzame materialen. De schroeven en afdekkapjes plaatsen we uit het zicht. Door hier rekening mee te houden kunnen we het onderhoud aan de dakkapel tot een minimum beperken.

Warme winters en koele zomers

De zolder is een ruimte die in de winter erg koud en in de zomer veel te warm kan worden. Een hoge isolatiewaarde (RC-waarde) is daarom enorm belangrijk. De standaard isolatiewaarde van een Profit® dakkapel bedraagt maar liefst een RC-waarde van 6,0. Naast de warme zolder in de winter of de koele zolder in zomer, is dit ook bepalend voor het energielabel van de woning. Dit energielabel is mede bepalend voor de waarde van de woning.

De mooiste afwerking in iedere gewenste stijl

De standaard Profit® dakkapel wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium composiet. Dit materiaal heeft vele voordelen ten opzichte van andere bekledingsmaterialen. Zo is het materiaal beter bestand tegen Uv-straling, waardoor het kleurvaster is dan andere materialen. De aluminium composiet platen van een Profit® dakkapel hebben daarbij een ingebakken PVDF nanocoating. Deze coating zorgt ervoor dat de platen vuilafstotend zijn en eenvoudig schoon regenen.

Het aluminium materiaal laat zich eenvoudig bewerken, waardoor naadloze hoeken tot de mogelijkheden behoren. Niet alleen veel mooier, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wil je liever een houten, kunststof, zink of Keralit afwerking? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van de Profit® dakkapel.

Uitermate geschikt voor nieuwbouw

Doordat de

Profit® dakkapellen een isolatiewaarde van RC 6,0 hebben, voldoen ze ruimschoots aan de criteria van het laatste bouwbesluit bouwbesluit uit 2015. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen. Daarnaast komen onze Profit® dakkapellen door deze hoge RC-waarde in aanmerking voor de gunstige energiebespaarlening van de overheid, de lening met een extra lage rente.

Bekijk onze referenties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en oplossingen die een Profit® dakkapel je kan bieden? Bekijk dan onze referentieprojecten. Dit geeft een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Neem contact met ons op voor meer informatie, dit kan via mail (precon@preconbouwen.nl) of telefoon (+31 6 36 55 10 29).