Kontakt
Precon BV
Albert Plesmanweg 31
4462 GC Goes
Homepage:www.preconbouwen.nl
Telefoon:+31 (0)6 36 55 10 29
Fax:

Over Precon BV

Precon BV uit Goes is een innovatief bouwbedrijf, met een op kwalitatief hoogstaande verbouwingen of nieuwbouw volgens het prefab principe. Precon BV produceert kant- en-klare dakkapellen (Profit® dakkapellen) en aanbouwen in haar eigen werkplaats. Vervolgens kan de dakkapel of aanbouw vaak in één dag bij de klant geplaatst worden. Hierdoor zit de klant niet dagen of soms zelfs wekenlang in de rommel, maar kan het afwerken direct beginnen. Bij het monteren van een dakkapel hoeft het dak dus ook niet dagen lang ‘open’ te liggen. De kans op schade door weer en wind wordt hierdoor beperkt tot het minimum.

Nieuwbouw volgens Prefab

Voor nieuwbouw woningen werken we met een zelfde principe. De grote onderdelen en elementen worden prefab in de werkplaats geproduceerd. Vervolgens worden alle onderdelen op de bouwplaats (de kavel) binnen enkele dagen opgebouwd.

Duurzaam bouwen

Tijdens al onze productie- en bouwprocessen hechten wij enorm veel waarde aan duurzaamheid. Niet alleen in de materialen die we gebruiken, maar ook qua isolatiewaarde. Wij werken met een minimale RC-waarde van 5,0 voor onze basismaterialen.

De speerpunten van Precon BV zijn dan ook:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Snel en efficiënt bouwen
  • Duurzaam bouwen; op het gebied van milieu, mens en maatschappij
  • Ruime ervaring op het gebied van architectuur en ontwerp