Kontakt
Precon BV
Albert Plesmanweg 31
4462 GC Goes
Homepage:www.preconbouwen.nl
Telefoon:+31 (0)6 36 55 10 29
Fax:

Precon BV | Prefab Bouwen van dakkapellen, nieuwbouw, aanbouw, opbouw en chalets

Precon BV

Precon BV uit Goes is een innovatief bouwbedrijf, met een op kwalitatief hoogstaande verbouwingen of nieuwbouw volgens het prefab principe. Precon BV produceert kant- en-klare dakkapellen (Profit® dakkapellen) en aanbouwen in haar eigen werkplaats. Vervolgens kan de dakkapel of aanbouw vaak in één dag bij de klant geplaatst worden. Hierdoor zit de klant niet dagen of soms zelfs wekenlang in de rommel, maar kan het afwerken direct beginnen. Bij het monteren van een dakkapel hoeft het dak dus ook niet dagen lang ‘open’ te liggen. De kans op schade door weer en wind wordt hierdoor beperkt tot het minimum.

Nieuwbouw volgens Prefab

Voor nieuwbouw woningen werken we met een zelfde principe. De grote onderdelen en elementen worden prefab in de werkplaats geproduceerd. Vervolgens worden alle onderdelen op de bouwplaats (de kavel) binnen enkele dagen opgebouwd.

Duurzaam bouwen

Tijdens al onze productie- en bouwprocessen hechten wij enorm veel waarde aan duurzaamheid. Niet alleen in de materialen die we gebruiken, maar ook qua isolatiewaarde. Wij werken met een minimale RC-waarde van 5,0 voor onze basismaterialen.

De speerpunten van Precon BV zijn dan ook:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Snel en efficiënt bouwen
  • Duurzaam bouwen; op het gebied van milieu, mens en maatschappij
  • Ruime ervaring op het gebied van architectuur en ontwerp

Referenties

Renovatie en uitbreiding

Renovatie en uitbreiding pand in Vlissingen

Renovatie in Goes

Renovatie van een pand uit 1900 in Goes

Prefab Aanbouw

Prefab Aanbouw

Nieuws

De slimste oplossing: DKC DeLuxe

Verlaagd BTW tarief

Waarom slim en vernieuwend:
Het kost veel minder tijd; Voorkomt fouten en materiaalverlies. Is circulair: eenvoudig te verwijderen en elders opnieuw te gebruiken. En: uit voorraad leverbaar, geen lange levertijden!

Energiezuinigste dakraam ter wereld

Energiezuinigste dakraam ter wereld

De VELUX Groep heeft het eerste en enige dakraam ontwikkeld dat door het Passiefhuis Instituut is gecertificeerd voor klimaatregio ‘koud’.

Cabrio balkonvenster

Cabrio balkonvenster

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon.

PIR Isolatie

PIR Isolatie

Wanneer men het dak of de spouw gaat isoleren, zijn er verschillende opties qua materiaal keuze. Zo kan men kiezen voor isoleren met minerale wol, EPS (Geëxpandeerd polystyreen) of PIR (Polyisocyanuraat Isolatie). UNILIN Insulation produceert en levert producten met PIR isolatie.

Luchtdicht Daksysteem

Luchtdicht Daksysteem

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt luchtdicht bouwen een steeds belangrijker item. Door luchtdicht te bouwen kan verwarmde lucht niet meer door kieren naar buiten verdwijnen waardoor het energieverbruik verminderd wordt.

Flagship Store Maastricht

Flagship Store Maastricht

In één van de oude fabriekshallen in Maastricht, waar Mosa in 1883 startte met het maken van keramische tegels en porselein, kunnen designliefhebbers, klussers, huizenkopers of -verbouwers en andere geïnteresseerden vanaf oktober kennismaken met de talloze tegelcollecties van Mosa.

Inbraakwerende dakramen

Inbraakwerende dakramen

De NEN norm voor inbraakveiligheid van woningen 5087, die beschrijft welke ramen en deuren in een woning als bereikbaar voor inbraak worden beschouwd, is herzien.

Isover Sonestrong Pro

Isover Sonestrong Pro

Isover maakt het na-isoleren van hellende daken nu nóg eenvoudiger met het complete isolatiesysteem Isover Sonestrong Pro. De isolatieplaten zijn afgewerkt met een decoratieve, stootvaste, witte bekleding die eenvoudig en snel aan te brengen is met bijgeleverde profielen.