Kontakt
Precon BV
Albert Plesmanweg 31
4462 GC Goes
Homepage:www.preconbouwen.nl
Telefoon:+31 (0)6 36 55 10 29
Fax:

Precon BV | Prefab Bouwen van dakkapellen, nieuwbouw, aanbouw, opbouw en chalets

Precon BV

Precon BV uit Goes is een innovatief bouwbedrijf, met een op kwalitatief hoogstaande verbouwingen of nieuwbouw volgens het prefab principe. Precon BV produceert kant- en-klare dakkapellen (Profit® dakkapellen) en aanbouwen in haar eigen werkplaats. Vervolgens kan de dakkapel of aanbouw vaak in één dag bij de klant geplaatst worden. Hierdoor zit de klant niet dagen of soms zelfs wekenlang in de rommel, maar kan het afwerken direct beginnen. Bij het monteren van een dakkapel hoeft het dak dus ook niet dagen lang ‘open’ te liggen. De kans op schade door weer en wind wordt hierdoor beperkt tot het minimum.

Nieuwbouw volgens Prefab

Voor nieuwbouw woningen werken we met een zelfde principe. De grote onderdelen en elementen worden prefab in de werkplaats geproduceerd. Vervolgens worden alle onderdelen op de bouwplaats (de kavel) binnen enkele dagen opgebouwd.

Duurzaam bouwen

Tijdens al onze productie- en bouwprocessen hechten wij enorm veel waarde aan duurzaamheid. Niet alleen in de materialen die we gebruiken, maar ook qua isolatiewaarde. Wij werken met een minimale RC-waarde van 5,0 voor onze basismaterialen.

De speerpunten van Precon BV zijn dan ook:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Snel en efficiënt bouwen
  • Duurzaam bouwen; op het gebied van milieu, mens en maatschappij
  • Ruime ervaring op het gebied van architectuur en ontwerp

Referenties

Renovatie en uitbreiding

Renovatie en uitbreiding pand in Vlissingen

Renovatie in Goes

Renovatie van een pand uit 1900 in Goes

Prefab Aanbouw

Prefab Aanbouw

Nieuws

Cabrio balkonvenster

Cabrio balkonvenster

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon.

Energiezuinigste dakraam ter wereld

Energiezuinigste dakraam ter wereld

De VELUX Groep heeft het eerste en enige dakraam ontwikkeld dat door het Passiefhuis Instituut is gecertificeerd voor klimaatregio ‘koud’.

Isover Sonestrong Pro

Isover Sonestrong Pro

Isover maakt het na-isoleren van hellende daken nu nóg eenvoudiger met het complete isolatiesysteem Isover Sonestrong Pro. De isolatieplaten zijn afgewerkt met een decoratieve, stootvaste, witte bekleding die eenvoudig en snel aan te brengen is met bijgeleverde profielen.

Isover Comfortroll XS

Isover Comfortroll

Isover introduceert een nieuw product voor het isoleren van schuine daken: Isover Comfortroll XS. Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is. Omdat de rol compact verpakt is, zijn ze gemakkelijk naar de zolder te vervoeren.

Daktoegangskoepel voor plat dak

Daktoegangskoepel voor plat dak

De VELUX Groep heeft nu een daktoegangskoepel ontwikkeld die een vrije doorgang naar het dak mogelijk maakt door deze volledig open te zetten.

Cradle to Cradle Innovation Award

Cradle to Cradle Innovation Award

Tegelspecialist Mosa is door het Amerikaanse Cradle to Cradle® Products Innovation Institute uitgeroepen tot Innovator of the Year. Mosa ontving de prestigieuze Innovation Award voor 2014 in november tijdens de Innovation Celebration in New York.

KOMO-certificering voor dakkapellen

Verlaagd BTW tarief

SKH, de certificeringsinstelling voor veiligheid, milieu, industrie, bouw en dienstverlening, en Dakvenstermeesters bieden fabrikanten van dakkapellen en vaklieden die deze monteren, de mogelijkheid om voor het product en de montage een KOMO-certificering te bemachtigen.

Flagship Store Maastricht

Flagship Store Maastricht

In één van de oude fabriekshallen in Maastricht, waar Mosa in 1883 startte met het maken van keramische tegels en porselein, kunnen designliefhebbers, klussers, huizenkopers of -verbouwers en andere geïnteresseerden vanaf oktober kennismaken met de talloze tegelcollecties van Mosa.